Bookmark and Share

روادید های موقت

نامه الکترونیک چاپ PDF

اکثر افراد خارجی که مایلند برای تحصیل و یا کار وارد کانادا شوند، و یا از کانادا دیدن کنند، نیاز به مجوز و روادید موقت دارند. سازمان مهاجرت خورشید کانادا در این موارد قادر به اخذ ویزا میباشد. لازم به ذکر است که این نوع روادید تنها برای افرادی که واجد شرایط میباشند قابل اخذ میباشد.

انواع روادید های موقت عبارتند از:

روادید توریستی و سیاحتی
" توریست ها " افرادی هستند که برای دیدن دوستان و فامیل و یا سیر و سیاحت به کانادا می آیند. اگر شما قصد دارید که به کانادا بیائید شما بایستی شرایط لازمه را دارا باشید و یا دارای ویزای موقت باشید.برای ویزیت به کانادا شما بایستی :

- در سلامت کامل باشید
- دارای سابقه کیفری نباشید
- دارای پاسپورت معتبر ؛ مدارک هویت قانونی و مدارک سفر باشید و
- ممکن است نیاز به داشتن ویزای موقت داشته باشید .

دولت کانادا برای افراد ویزیتور دارای خدمات بهداشتی و بیمارستانی نمی باشد قبل از آمدن به کانادا بیمه شخصی برای خود تهیه نمائید.اگر شما نیازی به داشتن ویزای موقت ندارید شما میتوانید خیلی ساده با پاسپورت خود به یکی از مرزهای ورود به کانادا مراجعه کرده و به افسر مهاجرت توضیح دهید که قصد دارید برای مدتی برای دیدن دوستان و فامیل و یا انجام بیزینس و سیر و سیاحت در کانادا بمانید.پس از ورود به کانادا شما میتوانید که شرایط ویزای خود را تغییر دهید. دریک شرایط بخصوص این کار امکان پذیر میباشد. شما بایستی قبل از آنکه تاریخ ویزا به اتمام برسد برای تمدید آن اقدام نمائید. شما باید حداقل 4 هفته قبل از اتمام تاریخ ویزا برای تمدید آن اقدام کنید.

روادید تحصیلی
اداره مهاجرت کانادا به طور طبیعی مجوز تحصیل را برای آن دسته که از یک موسسه معتبر آموزشی کانادایی پذیرش دریافت داشته اند، و پول کافی برای پرداخت شهریه و گذران زندگی دارند، صادر میکند. در بعضی موارد، ممکن است اداره مهاجرت از متقاضی بخواهد که آزمایشات پزشکی هم انجام دهد. به علاوه، افرادی که مجوز تحصیل را کسب میکنند بایستی برای روادید مهمان (Visitor Visa) نیز اقدام کرده و آن را اخذ نمایند. آنها بایستی تمامی معیارهای لازم برای کسب روادید کانادا را دارا باشند. ادارۀ مهاجرت کانادا معمولا مجوز تحصیل را برای مدت مشخص دوره تحصیلی صادر میکند. اگرچه دانشجویان بین المللی که در مونتریال یا دیگر شهرهای استان کبک تحصیل میکنند، بایستی وضعیت اقامتی خود را هرساله تجدید کنند. برای دوره هایی که شش ماهه و یا کمتر هستند، دوره هایی که ماهیتاً آکادمیک و حرفه ای نیستند، دوره هایی که همراه با تورهای مسافرتی ارائه میشوند و دوره های مربوط به کار در شیرخوارگاه ها و مهدکودک ها، مجوز تحصیل نیاز نمیباشد.

دانشجویان بین المللی میتوانند به طور محدود با وجود شرایط زیر در کانادا کار کنند:

کار در دانشکده؛

دانشجوی بین المللی دریافت کننده اسکالرشیپ (کمک هزینه دانشجویی) باشد؛

کار مربوطه بخشی از برنامه درسی باشد؛

کار شامل تحقیق و یا پژوهش های پست ـ دکتری باشد؛

کار بعد از فارغ التحصیلی در رشته مربوط به تحصیل باشد.

روادید کاری و تجاری
اغلب کارگران خارجی که به دنبال کار موقت وارد کانادا میشوند بایستی ویزای کار معتبر داشته باشند. برای کارفرمای کانادایی به کارگماری فردی از ملیت خارجی بدون مجوز معتبر کار ، امری غیرقانونی است. مراحل زیر قبل از تقاضا برای مجوز کار کانادایی باید انجام شود:

اولین مرحله: شما باید از سوی یک کارفرمای کانادایی پیشنهاد کتبی کار دریافت دارید؛

دومین مرحله: اداره منابع و توسعه انسانی کانادا (HRDC) معمولا باید پیشنهاد کار شما را تائید کند. قوانین حمایتی اداره مهاجرت و پناهندگی HRDCرا ملزم میکند تا نظر خود را درباره اثرات استخدام موقت یا دائمی یک فرد خارجی بر روی بازار کار در آینده، ارائه دهد. در اکثر موارد استخدام های موقت افراد خارجی نیاز است که نظر مساعد HRDC مبنی بر اینکه این استخدام موقت درست است و احتمالا اثر اقتصادی خنثی یا مثبتی روی بازار کار محلی خواهد داشت، اخذ شود.
لطفا توجه داشته باشید که بعضی از مشاغل از گذراندن این مرحله مستثنا هستند. چنانچه پیشنهاد کاری دریافت داشته اید که شما را از اخذ تائید HRDC مستثنا میکند، میتوانید مستقیما به مرحله سوم تقاضای روادید کار بروید.

مرحله سوم: پس از تائید مبنی بر اینکه فرد خارجی مناسب شغل موردنظر است، شما از اداره مهاجرت و شهروندی کانادا تقاضای دریافت مجوز کار میکنید.

 

روادید برای موارد خاص
اینگونه روادید برای افرادی که سوابق کیفری ایشان مانع از صدور روادیدهای دیگر میباشد و چندین مورد دیگر مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع ویزا همانطور که از نام آن معلوم است تنها در موارد خاص و استثنائی صادر میشود.